Contact: 0733049627

Despre Noi

Despre Noi

Despre Noi

REstaurant la 2 frati

Restaurantul La 2 Frati este locul potrivit atat pentru intalniri si mese de afaceri, cine romantice, aniversari, cocktail-uri dar si pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, va puteti bucura zi de zi de preparatele noastre delicioase, pregatite chiar sub privirile dumneavoastra.

Specialitatile bucatatiei traditionale romanesti se imbina intr-o atmosfera placuta cu rafinamentul preparatelor italienesti, alaturi de cele mai bune vinuri romanesti aduse special pentru dumneavoastra direct din podgoriile tari noastre.

Organizam evenimente

la 2 frati

Restaurantul La 2 Frati este construit pe o suprafata de 600 mp si are o capacitate de 244 de locuri, distribuite astfel:

• 170 de locuri in salonul de la parter (cu posibiliatea separarii in doua saloane, un salon de 90 de locuri si un salon de 80 de locuri).

• 74 de locuri in salonul de la etaj.

Saloanele nostre sunt special amenajate pentru ca dumneavoastra sa puteti petrece clipe de neuitat alaturi de familie si prieteni.

Restaurantul La 2 Frati organizeaza lunar petreceri tematice (seara greceasca, seara arabeasca, seara nemteasca, seara romaneasca, etc) cu preparate culinare si muzica specifica dar si cu surprize si oferte promotionale.

Va asteptam cu mancare proaspata in fiecare zi si va promitem ca o data ce ati calcat pragul restaurantul nostru va veti dori sa reveniti.

Ce Spun Clientii Nostri

TESTIMONIALE

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații